2 juli 2015

Österrike - Wien

Vår sista dag spenderades i Wien.
Det är en stad som gav bra vibbar, men invånare tycktes kunna delas in i antingen "konstnärssjäl med bok i handen" eller "kostym med käpp i röven och Louis Vuitton i handen". Hästdroskor var populärt.
Mats hade blivit imponerad av vegan-wrappen jag åt dagen före och ställt sig positiv till att testa. Vi traskade genom hela stan för att komma till det som enligt Tripadviser var stans bästa veganrestaurang. Tyvärr var den stängd. Lyckligtvis hittade vi en annan ett par kvarter bort som hette Harvest.

Wien är en stad som man nog behöver ett antal dagar för att verkligen kunna ta in, denna gång var vi bara på genomfart kändes det som. Jag måste dock ge en rekommendation gällande boende, nämligen Hilton Waterfront. Jag borde ha minst 500 hotellnätter i bagaget vid det här laget, och jag kan ärligt säga att jag aldrig sovit så bra i en hotellsäng som jag gjorde i denna. Hur man sen kommer på att sätta in två stycken dubbelsängar i ett rum vet jag ej, men en eloge till hen som tyckte att det kan vara en bra idé.2 kommentarer:

Maria sa...

älskar ansiktsuttrycket på den där ena statyn i fontänen! :D Gif:en var också skojig!

Jean sa...

Testar