Ny layout och det eviga vara eller inte vara

|
Jean

Den här bloggen har hängt med i nästan 10 år (grovt räknat), och pendlar oftast mellan inaktivitet och nedläggningshot. Det är en blandad känsla, som att man borde sälja ett hus man inte har tid att bo i, men som man hellre skulle bränna ned än sälja till någon man inte gillar. Ni får vara öppensinnade vid tolkningen av den analogin.

Problemet är kanske främst att jag inte har ett visst tema.
Jag trodde jag kunde hålla den som en ren fotoblogg, men insåg tids nog att jag inte kan eller har tid att producera tillräckligt med bildmaterial som håller en sån nivå att jag skulle vilja publicera det.

Att blogga om ens liv då?

Då kunde man i princip copypastea de delarna jag kan dela varje dag.
Vakna - rasta hunden - jobba - träna - rasta hunden - tappa hår i kapp med hunden.

Så mycket kan jag i.a.f. berätta att jag börjat på ett nytt jobb där jag förhoppningsvis får tillämpa min kreativa sida och använda hjärnkontoret lite mer än tidigare. Jag vill inte klaga på tidigare jobb, jag är tacksam för de erfarenheter jag fått, men jag måste medge i att jag inte fann självförverkligan i budgetuppföljning och reskontran.
Sen är jag fullt medveten om att det är ett jävla lyxproblem, men som jag ser det så har man bara ett liv, och det är min skyldighet gentemot mig själv att försöka leva det så bra jag kan.

Den senaste tiden har det nästan blivit en ny layout per inlägg, och det beskriver väl ganska långt vad denna blogg haft för mission det senaste året. En sandlåda för att testa ideér helt enkelt.
Jag har de senaste veckorna läst på lite om responsivitet, och som resultat kan jag nu presentera en layout som ska fungera bättre än den gamla. Bakgrunden blir inte helt snygg i telefon, men jag tror nästan jag håller den som den är eftersom det gör själva texten lättare att läsa.

Så, till ni tre som fortfarande har denna blogg i RSS feeden: Jag lever.

Inga kommentarer:

(C) Copyright 2018, All rights resrved Ögonblick. Template by colorlib